Hoe werkt het?

ToetsMij geeft jou de mogelijkheid om je éxact op toetsniveau voor te bereiden. 

Onze kwalitatieve oefentoetsen sluiten precies aan op jouw hoofdstuk en zijn ontwikkeld door vakexperts. Deze vakexperts werken zelf dagelijks met jouw lesmethode in de klas (en dus ook met jouw toetsen).

Oefenen op toetsniveau

Door op toetsniveau te oefenen weet jij wat er van je verwacht wordt en kun jij voorafgaand aan de echte toets zien waar jij staat. Je krijgt inzicht in welke onderdelen je nog niet beheerst en uiteraard heb je toegang tot de juiste antwoorden. Daarnaast krijg je extra leertips die jou helpen het toetsniveau te bereiken. Zo hóóp je niet meer op mooie cijfers, maar ga je ze behalen.

Lieve grotergelijk teken
Matteo goedkeuringskrul groen

Optimaal voorbereid op je toets

Leren via ToetsMij zorgt ervoor dat je in een korte tijd optimaal bent voorbereid op je toets. Je neemt de snelste route doordat je gelijk het doel duidelijk voor ogen hebt. Geen mysterie meer rondom toetsen. Niet langer hopen op het inzien van jouw gemaakte toetsen waardoor jij afhankelijk bent van de docent. Jij hebt zelf de toegang zodat je makkelijk kunt leren van je fouten. En niet achteraf, maar vooraf… zodat jij op school lekker kunt scoren!

Dit zeggen leerlingen en ouders

9.0

We hebben nu een 7 en een 8 binnen, geen onvoldoendes meer

We waren in het begin best sceptisch, maar nu haalt onze jongste zoon gelukkig weer voldoendes voor zijn toetsen.

Manuela van Stijn
8.0

Zelfverzekerd naar de toets

Vorige week hadden jullie op woensdag nog H7 van Wiskunde online gezet. De proeftoets heeft geholpen!!! Mijn zoon ging zelfverzekerd naar de toets en kreeg vandaag zijn cijfer terug, een 8,4!! Hij is zo blij! Bedankt!

Donja Beekmann
10

Allemaal voldoendes!

Kinderen krijgen vaak niet mee hoe ze moeten leren. Nadat ze de toetsen van Toetsmij hebben gemaakt, krijgen ze gelijk inzichtelijk of ze goed hebben geleerd of welk hoofdstuk ze eventueel nog niet onder de knie hebben. Hierdoor starten ze met meer vertrouwen aan de toets. Tot nu toe allemaal voldoendes!

Maartje

Veelgestelde vragen

Hoe start ik?

Op de pagina 'Toetsen zoeken' kun je jouw eigen lesboek en jouw hoofdstuk selecteren. Onze vakexperts hebben bij elk hoofdstuk een kwalitatieve oefentoets ontwikkeld. Een toets van ToetsMij dekt alle onderwerpen uit het hoofdstuk zodat jij optimaal bent voorbereid op jouw schooltoets. Achter elke vraag staat tussen haakjes op welke paragraaf/blok/onderdeel de vraag betrekking heeft. Zo krijg jij precies inzichtelijk welke onderdelen je wel of niet beheerst.

Nadat je de oefentoets hebt gemaakt, heb je toegang tot de antwoorden én uitwerkingen. Onze extra leertips zorgen ervoor dat jij precies weet hoe je op toetsniveau komt. Na de registratie kun je gelijk aan de slag!

Kan mijn kind ook zelf inloggen?

Bij het aanmaken van je account kun je voor je kind een aparte inlog activeren. Hiervoor betaal je niet extra, dit is een service.

Waarvoor kan dit handig zijn?

Wanneer jij je kind regelmatig thuis overhoort, hoef je vanaf nu niet meer zelf te ploeteren op het bedenken van toetsvragen. Bovendien zul je je regelmatig afvragen: wat wordt er getoetst en op welke manier? Dat is vanaf nu verleden tijd. Onze vakexperts weten precies wat en hoe er getoetst wordt en hebben een vergelijkbare oefentoets voor jullie ontwikkeld!

Jij kunt als ouder binnen het ouderaccount toetsen klaarzetten voor je kind, toetsen printen en antwoorden bekijken. Uiteraard kan een kind dit zelf ook doen.

Binnen het ouderaccount kun je zaken wijzigen zoals de betalingen, pauzeren en de opzegging. Dit is niet mogelijk binnen het leerlingaccount.

Het is uiteraard ook mogelijk om enkel met een ouderaccount te werken en geen aparte inlog voor je kind aan te maken.

Hoeveel toetsen kan ik gebruiken?

Met een actief abonnement heb je maandelijks toegang tot 15 nieuwe toetsen. 

Dit is ruim voldoende op basis van de s.o's, proefwerken en/of repetities die jij vanuit school binnen één maand opgegeven krijgt.

Wordt de stof later nog eens herhaald? Met een actief abonnement behoud je het hele schooljaar toegang tot eerder gebruikte toetsen. 

Behoud ik toegang tot de toetsen na afloop van mijn abonnementsperiode?

Met een actief abonnement heb jij toegang tot alle toetsen van jouw leerjaar en niveau. Je betaalt voor het gebruik van ons platform en het gebruik van onze toetsen. De toetsen blijven eigendom van ToetsMij. Na afloop van je abonnementsperiode vervalt de toegang tot de toetsen. 

Wat kan ik doen als ik een toets of lesboek mis in het aanbod?

Onze vakexperts doen er alles aan om toetsen voor alle lesmethodes online te publiceren. Mist er toch een boek, laat het ons dan weten via onze contact pagina. Wij gaan dan z.s.m. voor je aan de slag zodat jij binnenkort eenvoudig verder kunt leren!

Hoe werkt het opzeggen van het abonnement?

In alles wat we doen bij ToetsMij hebben we jou als klant voorop staan. Wat heb jij nodig en wat werkt voor jou het prettigst? Niets vinden wij zelf irritanter dan vastzitten aan een langdurig abonnement.

Wanneer jij geen gebruik maakt van het platform kun je daarom gelijk opzeggen en stopt de betaling onmiddellijk. Dit doe je eenvoudig door binnen het hoofdaccount op ‘abonnement wijzigen’ te klikken binnen ‘Mijn overzicht’. Na je abonnementsperiode vervalt de toegang tot de oefentoetsen.

Wij hanteren geen opzegtermijn.

Tip: wil je het abonnement op een later moment weer gebruiken? Dan kun je het abonnement ook tijdelijk pauzeren, bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Dat regel je op dezelfde plek als de stopzetting. Je kiest zelf tot wanneer de pauzeperiode loopt. Daarna gaat het abonnement verder zodat je gelijk weer met nieuwe toetsen aan de slag kunt.

Hoe kan ik ToetsMij het beste gebruiken?

Gebruik ToetsMij als een “generale repetitie” om je optimaal voor te bereiden op de toets op school. Maak de toets van ToetsMij twee of meer dagen voorafgaand aan de toets, zodat je exact weet waar jij staat en eventueel de mogelijkheid hebt om jezelf te verbeteren. Gebruik daarvoor alle leertips die in de uitwerkingen staan genoemd.

Sommige hoofdstukken hebben twee toetsen: versie A en versie B. Versie B geeft jou de mogelijkheid om nog eens extra te oefenen met de voor jou lastige onderdelen.

Zoek in meer dan 10.000 proefwerken

Echte toetsvragen, precies aansluitend op jouw lesmethode en leerjaar. Voor klas 1 t/m 6 van vmbo t/m gymnasium.

Ik zit in het
en doe
ik wil beter worden in

Wij gebruiken cookies

Zodat onze website zo goed mogelijk werkt.
Lees meer over ons cookiebeleid.